De omzet van fracor creaties staat in het teken van het goede doel!! 

 

Even mijzelf netjes voorstellen.

Ik ben Corrina en eigenaar van Fracor Creaties.

Fracor Creaties bestaat op De Witte Markt al weer bijna 2 jaar en een groot aantal bezoekers zijn inmiddels vaste klant van de kraam. U vind het gezellige winkeltje van Fracor Creaties naast het horecagedeelte. Fracor Creaties is een uit de hand gelopen hobby, waar ik veel plezier aan beleef en met de gemaakte omzet steun ik een paar mooie goede doelen; o.a de Stichting van Jane Goodall ontvangt een stukje financiele support!

Bent u een keer niet in de gelegenheid de Witte Markt te bezoeken??? Dan bent u welkom in onze webwinkel die 24/7 open is. Nieuw klanten ontvangen een leuke welkomskorting. In onze webwinkel vindt u naast het hieronder genoemde o.a. ook kraammandjes, schilderijtjes en nog meer leuke dingen!

 

In de kraam kunt u mooie handgemaakte kadootjes vinden. Er is voor ieder wat wils; o.a. zeepcreaties, luiertaarten, kaarten, kadosetjes, 2de hands babykleding en opgemaakte bloemstukjes (kunst).

Vanaf heden verkopen we ook kleinschalig leuk hobbymateriaal, zodat u zelf crea bea aan de slag kunt; o.a diverse DHZ pakketjes, knipvellen, kaarten-maak setjes en servetten voor decoupage techniek.

Loop gerust eens binnen.

Groetjes,
Corrina Wassenaar

Bellen kan alleen in de avond / weekend!
06 53818659

Bestellingen  kunnen ook worden opgehaald in overleg.

 www.fracor.nl;
    

Print de kortingsbon uit en neem hem mee en u ontvangt 10% korting op uw aankoop. 
Door op de bon te klikken opent u een pdf bestand om deze te printen!